Hoeveel energie je kunt besparen wordt in belangrijke mate bepaald door de bouwkundige staat van je huis. Belangrijk zijn het bouwjaar en welke energiebesparende voorzieningen al zijn aangebracht. Een energiecoach van Wattnu kan samen met jou bekijken wat in jouw situatie en woning mogelijk is. Ga samen met Wattnu aan de slag!
Verduurzamenmet Wattnu bord in tuin

Tips voor het isoleren, per bouwperiode

Wil je gaan isoleren? Dan is een goede voorbereiding heel belangrijk. Ieder huis is anders en ook de periode waarin je huis is gebouwd, bepaalt welke aandachtspunten er zijn. Van spouwmuur tot bodem- of vloerisolatie, van gevel- en dakisolatie tot HR++ glas.
Lees verder
Wattnu Jacq Roos Fotografie 0101 small

Isoleren in stappen

Er zijn veel verschillende isolatiemaatregelen. Laat je goed adviseren welke maatregelen het meeste opleveren in jouw huis en in jouw situatie, zodat je investering ook echt een comfortabeler huis oplevert. Onze energiecoaches kunnen helpen met het opstellen van een stappenplan, beginnend met kleine aanpassingen tot aan grotere isolatiemaatregelen.

Lees verder

De Slimme Isolatiegids

Gemeente Gooise Meren maakte in samenwerking met Wattnu een 'Slimme Isolatiegids'. In deze brochure is heel veel informatie verzameld over energie besparen en isoleren.

Lees verder