Lid worden

Als lid van Wattnu bouw je met ons mee aan een eerlijke, duurzame, lokale energiegemeenschap. Je steunt de opwekking van lokale, schone energie en bent betrokken bij de energietransitie in Gooise Meren. En je profiteert óók van voordelen waar je persoonlijk wat aan hebt. Al meer dan 1500 inwoners van Gooise Meren doen mee, jij ook?

Als lid steun je een lokale, onafhankelijke organisatie die zich hard maakt voor de duurzame toekomst van Gooise Meren en profiteer je zelf van:

  • een gratis energiecoachgesprek aan huis, met bespaartips op maat;
  • de mogelijkheid om mee te doen aan collectieve inkoopacties voor isolatiemateriaal, zonnepanelen en meer;
  • de kans om te participeren in collectieve zonnestroomprojecten en daarmee het opwekken van schone energie mogelijk te maken;
  • het kunnen meedenken en stemmen over zonnepaneelprojecten en andere energietransitie-projecten in Gooise Meren, via de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Wattnu.
Samen met meer dan 1500 leden maken we Gooise Meren duurzaam!

Word jij ook lid? Vul dan meteen onderstaand formulier in! Voor nieuwe leden is het lidmaatschap tot eind dit jaar gratis. Daarna betaal je een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- , dat is dus maar één euro per maand!

Naast het lidmaatschap kun je ook meehelpen als vrijwilliger in de energiecoöperatie of een extra donatie geven. 

¹ De jaarlijkse bijdrage wordt in januari afgeschreven via een automatische incasso. Maak je de bijdrage liever zelf over, laat dit dan weten via info@wattnu.org. We rekenen voor losse overboekingen € 3 administratiekosten. Het lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar.

Ja, ik doe mee en meld me aan als lid!