Collectieve inkoopacties

Samen met andere energiecoöperaties biedt Wattnu collectieve inkoopacties voor leden. De collectieve inkoopacties zijn er voor zonnepanelen, voor isolatiemaatregelen, warmtepompen en voor een groendak. Door mee te doen hoef je zelf niet meer te zoeken en vergelijken en ben je verzekerd van een betrouwbare leverancier. In het blok 'Lopende inkoopacties' vind je een actueel overzicht.

De voordelen van een collectieve inkoopactie

Met de hoge energieprijzen en de wens om onze woningen energiezuiniger én duurzamer te maken, spelen er een hoop nieuwe vragen op. Welke mogelijkheden zijn er om te besparen? Waar vind ik betrouwbare bedrijven? Hoe kan ik van het gas af? Vragen waar Wattnu bij kan helpen!

Wattnu organiseert samen met andere energiecoöperaties in de regio collectieve inkoopacties. Dat houdt in dat we een aantal leveranciers hebben geselecteerd voor isolatiemaatregelen, zonnepanelen, warmtepompen en groene daken en afspraken met hen hebben gemaakt over hun dienstverlening. 

Wattnu heeft geen winstoogmerk en geen commercieel belang bij deze afspraken.

Wat deelnemers zeggen...

Het niet-commerciële en ideële karakter van de coöperatie spreekt ons erg aan. Wattnu heeft ons goed geadviseerd over de mogelijkheden voor het isoleren van ons jaren 30 huis. De spouwmuurisolatie is naar volle tevredenheid uitgevoerd door het bedrijf - Theo, Bussum

Hoe worden de leveranciers geselecteerd?

Bij de selectie van leveranciers speelt een aantal criteria een rol. Wij controleren of ...:

  • de leveranciers een goede prijs-kwaliteit verhouding bieden. Ze zijn niet perse de goedkoopste, maar leveren gegarandeerd kwalitatieve producten.
  • leveranciers en hun werknemers beschikken over de juiste certificeringen en veilig en volgens de regels werken.
  • leveranciers met eigen installatieteams werken (en niet met onderaannemers).
  • leveranciers hun afspraken over doorlooptijden nakomen en goede nazorg bieden.

Wattnu kan je helpen bij de voorbereiding van de maatregelen die je wil nemen, ondersteunt bij het nemen van de benodigde stappen en beantwoordt je vragen. Kijk bij de inkoopacties hieronder voor meer informatie.