Hulp voor bedrijven

Als ondernemer wordt het steeds belangrijker om aandacht te besteden aan verduurzaming. Vanwege het klimaat, maar ook vanwege de wet- en regelgeving. Én voor je eigen portemonnee. Want door slimme keuzes te maken, kun je energie en dus kosten besparen terwijl je een bijdrage levert aan een duurzame toekomst. Wattnu helpt je daar bij.

1000 daken voor groene stroom

Eén van de mogelijkheden om te verduurzamen is om je dak te gebruiken voor het opwekken van energie met zonnepanelen. Voor daken groter dan 250 m² heeft Wattnu het '1000-daken-team' dat de eigenaar kan ontzorgen. Wattnu’s 1000-daken-team onderzoekt of het dak geschikt is voor een zonnepaneelinstallatie, biedt inzicht in de verschillende subsidie- en financieringsopties en ondersteunt bij de aanschaf van zonnepanelen.

Meer informatie?

Meer weten of je dak aanmelden? Stuur een email naar 1000daken@wattnu.org of kijk op de project-pagina.

Wattnu voor ondernemers

Wattnu ondersteunt ondernemers bij het verduurzamen van je bedrijf; van de bedrijfsruimte en van bijbehorende installaties. Wij staan klaar om je te helpen met het inventariseren van de mogelijkheden, het berekenen van de benodigde investering en het aanvragen van mogelijke subsidies. Indien gewenst brengen we je in contact met vakmensen voor gespecialiseerd advies of realisatie.

Vraagbaak voor grote ondernemingen

Heb je een grote onderneming en heb je vragen of wil je gelijk aan de slag? 
Stuur dan een mail naar ondernemers@wattnu.org.

Energiecoachgesprek voor klein MKB 

Kleine ondernemers en winkeliers die willen onderzoeken hoe ze meer energie besparen, beter kunnen isoleren of andere stappen voor verduurzaming kunnen nemen, kunnen een afspraak maken met een van de energiecoaches van Wattnu. Onze coaches zijn vrijwilligers die onafhankelijk en zonder commercieel belang een advies op maat geven voor het verduurzamen van je winkel of zaak. Vul onderstaand formulier in, dan nemen wij contact op voor een afspraak.

Aanmelding energiecoachgesprek voor klein MKB

Contactinformatie

Bedrijf informatie

Eigendom van het pand: