Warmtepomp

Is je huis klaar voor een warmtepomp? We kijken graag met je mee en helpen je met bepalen welk type warmtepomp het beste bij je huis en je wensen past. Met deze collectieve inkoopactie krijg je hoe dan ook een kwaliteitsproduct dat vakkundig geïnstalleerd wordt, door een betrouwbaar bedrijf en tegen een concurrerende prijs.

Van 1 april 2023 tot 31 maart 2024

Stap 1: afspraak met een energiecoach

Het effect van een warmtepomp als warmtebron hangt sterk af van de mate van isolatie én het warmteafgiftesysteem (zoals radiatoren, vloerverwarming) van je huis. Belangstelling voor een warmtepomp? Maak dan eerst een afspraak met een van onze energiecoaches. Hij of zij bekijkt en beoordeelt of je huis geschikt is voor een warmtepomp en welk warmtepompsysteem het beste bij je huis en je wensen past. Daarnaast kan deze coach nagaan of je huis in een buurt ligt waar de gemeente plannen heeft voor een collectief warmtenet. Vraag meteen een afspraak aan en zet in de aanvraag een vinkje bij: Ik wil weten of mijn huis geschikt is voor een warmtepomp

Wanneer je huis ná het energiecoachgesprek geschikt blijkt voor een warmtepomp, ontvang je een link naar het inschrijfformulier voor de inkoopactie. 

Energiecoach gesprek aanvragen

Welk systeem kies je?

Er zijn drie varianten waterpompen beschikbaar: een hybride warmtepomp (lucht-water), een full-electric (ready) warmtepomp (lucht-water) of een airconditioning warmtepomp systeem (lucht-lucht). Het is raadzaam om je eerst goed te informeren over de warmtepompen. We hebben hiervoor een informatiebrochure gemaakt waarin je gedetailleerde informatie vindt over de actie, de bedrijven, de producten en algemene informatie over de werking van een warmtepomp. Ook leggen we uit welke factoren meespelen bij het bepalen of je woning geschikt is voor een warmtepomp en de te verwachten besparingen ten opzichte van een gasgestookte cv-installatie.

Meer weten?

In deze brochure hebben we alle informatie voor je op een rij gezet. Deze staat op de website van Energie Verbonden, het samenwerkingsverband van energiecoöperaties uit de regio.