Warmtepomp

In een goed geïsoleerd huis is een warmtepomp een zuinig en duurzaam alternatief voor een cv-ketel. Is je huis daar klaar voor? We kijken graag met je mee en helpen je met bepalen welk type warmtepomp het beste bij je huis en je wensen past. Met deze collectieve inkoopactie krijg je hoe dan ook een kwaliteitsproduct dat vakkundig geïnstalleerd wordt, door een betrouwbaar bedrijf en tegen een concurrerende prijs.

Is je huis klaar voor een warmtepomp?

Het effect van een warmtepomp als warmtebron hangt sterk af van de mate van isolatie én het warmteafgiftesysteem (zoals radiatoren, vloerverwarming) van je huis. Ben je nog niet helemaal zeker of een warmtepomp op dit moment een goede keuze is? Maak dan eerst een afspraak met een van onze energiecoaches. Hij of zij bekijkt en beoordeelt of je huis geschikt is voor een warmtepomp en welk warmtepompsysteem het beste bij je huis en je wensen past. Daarnaast kan deze coach nagaan of je huis in een buurt ligt waar de gemeente plannen heeft voor een collectief warmtenet. Vraag meteen een afspraak aan en zet in de aanvraag een vinkje bij: Ik wil weten of mijn huis geschikt is voor een warmtepomp

Energiecoach gesprek aanvragen

Meedoen aan de collectieve inkoopactie

In de collectieve inkoopactie van Wattnu zijn drie varianten waterpompen beschikbaar: een hybride warmtepomp (lucht-water), een full-electric (ready) warmtepomp (lucht-water) of een airconditioning warmtepomp systeem (lucht-lucht). Voor ieder systeem hebben we vaste collectieve prijsafspraken gemaakt. 

Om een goede keuze te kunnen maken, hebben we een brochure gemaakt met gedetailleerde informatie over de inkoopactie, de 4 leveranciers waarmee we samenwerken, de producten en algemene informatie over de werking van een warmtepomp. Ook leggen we uit welke factoren meespelen bij het bepalen of je woning geschikt is voor een warmtepomp en de te verwachten besparingen ten opzichte van een gasgestookte cv-installatie.

Er zijn ook nog extra voordelen aan de collectieve inkoop verbonden, afhankelijk van het product kan dit zijn gratis monitoring, een gratis optimalisatiegesprek of een gratis thermostaat.

Wanneer je offertes hebt ontvangen, kan het moeilijk zijn om deze met elkaar te vergelijken omdat omdat de verschillende leveranciers verschillende dingen aanbieden en/of de offerte op hun eigen manier opbouwen. Je kunt altijd een energiecoach vragen om mee te kijken naar de offertes! 

Meer weten en meedoen?

In deze brochure hebben we alle informatie op een rij gezet. Deze staat op de website van Energie Verbonden, het samenwerkingsverband van energiecoöperaties uit de regio.

Ik doe mee aan de collectieve inkoopactie voor warmtepompen!