Energiecoachgesprek aan huis

Wil je weten hoe je meer energie kunt besparen? Vraag dan een Energiecoachgesprek aan. Een enthousiaste en goed geïnformeerde energiecoach van Wattnu komt graag bij je thuis om te kijken met welke kleine maatregelen zoals tochtstrips, radiatorfolie en gedrag, maar ook grotere aanpassingen zoals isoleren, ventileren, zonnepanelen of een warmtepomp je energierekening naar beneden kan.

Onafhankelijk energiecoachingsgesprek

Dit gesprek is volledig onafhankelijk, zonder commercieel belang en afgestemd op jouw persoonlijke situatie en de bouwkundige staat van je woning. Indien nodig kan een warmtecamera gebruikt worden om warmtelekken, tocht en vocht te lokaliseren. Heb je alleen een vraag waarvoor geen huisbezoek nodig is? Vraag dan een telefoongesprek aan. Hiervoor is een lidmaatschap niet nodig. 

Gratis en uitsluitend voor leden

Het energiecoachgesprek aan huis is gratis en uitsluitend voor leden. Nog geen lid? Meld je dan aan voor een energiecoachgesprek en wordt meteen lid. Je kunt als lid ook deelnemen aan onze collectieve zonnestroomprojecten en collectieve inkoopacties. De jaarlijkse bijdrage is slechts € 12,- .

Ja, ik meld me aan voor een energiecoachgesprek aan huis

Ik woon in een:
Nieuwsbrief Wattnu
Lidmaatschap Wattnu