Inschrijving deelname solar carport geopend!

24 mei 2024

De inschrijving voor deelname in ons nieuwe, lokale opwekproject is nu geopend! Als deelnemer help je de solar carport te financieren. Op je inleg ontvang je 15 jaar lang rendement van de zon. De eerste uitkeringsrechten zijn al verkocht!

Een nieuw zonnestroomproject in Gooise Meren

Gemeente Gooise Meren en energiecoöperatie Wattnu werken samen aan de lokale opwek van schone energie. Daarvoor zijn er al 9 collectieve zonnedaken geopend in onze gemeente: grote daken met zonnepaneelinstallaties waarvan de stroom collectief wordt gebruikt. Nu komt er een nieuw opwekproject aan: een solar carport, oftewel een overdekte parkeerplaats met zonnepanelen, bij De Kuil aan de Dr Abraham Kuyperlaan in Bussum.

Rendement van de zon

Wil je dit schone energieproject mede mogelijk maken? Dat kan, wanneer je in postcodegebied 1401, 1402, 1403, 1404, 1405, 1406 of 1412 woont en lid bent of wordt van Wattnu. Er zijn 480 uitkeringsrechten beschikbaar waarmee deelnemers 15 jaar een uitkering ontvangen van de opbrengst van de opgewekte stroom. Zo investeer je in de opwek van schone energie in je eigen gemeente én ontvang je rendement van de zon.

Lees meer op de projectpagina