Energie besparen, boodschappen winnen

18 maart 2024

Wanneer je de energiebespaartips van Wattnu opvolgt, bespaar je per maand al snel zo'n 80 euro. Dat is een tas vol boodschappen! Dat wilden de energiecoaches in Naarden onder de aandacht brengen met een actie bij supermarkt Plus. We mochten bij deze actie alvast een volle boodschappentas verloten onder de inwoners die een energiecoachgesprek aanvroegen. De winnares én haar hond waren daar super blij mee!

Elke maand een bedrag besparen dat gelijk staat aan een tas vol boodschappen. Dat kan wanneer je de energiebespaartips van Wattnu opvolgt. De  energiecoaches in Naarden brachten dat onder de aandacht met een actie bij supermarkt Plus Robina Bos op zaterdag 2 maart. Dankzij Robina Bos mochten we zo'n volle boodschappentas zelfs verloten onder de inwoners die in het weekend dat de actie plaatsvond, een energiecoach gesprek aanvroegen!

Afgelopen week brachten we de tas langs bij de winnares, Iris. Zij was er super blij mee en was natuurlijk heel nieuwsgierig naar wat ze allemaal had gewonnen. Hulphond Bhodi hielp een tandje met het uitpakken van de tas. 

​​​​​​​Iris had al eerder hulp gehad van een energiebuddy van Wattnu om energiebesparende aanpassingen te doen in haar woning. Zij maakte van de gelegenheid gebruik om voor een tweede keer een afspraak te maken. Wanneer je lid bent van Wattnu is het mogelijk om een tweede of zelfs derde energiecoachgesprek of buddygesprek aan te vragen, wanneer je meer vragen of misschien weer nieuwe vragen hebt.

Energieloket: loop binnen met vragen

De energiecoaches uit Naarden wilden hun buurtgenoten ook laten weten dat zij welkom zijn bij het Energieloket met vragen over energie, de energierekening, energie besparen en isoleren. Elke tweede donderdag van de maand zijn de coaches van 19.00 tot 20.00 present bij het Energieloket in de Plataan.

Kijk hier voor de data van het energieloket
Actie Plus Naarden 1