24 bespaartips en 8 koeltips

Wil je ook energie besparen, meer comfort en een lagere energierekening? Begin dan meteen. De deuren dichthouden naar de gang, deksel op de pan als je kookt, iets korter douchen; het kost niets en bespaart je veel energie. En met radiatorfolie, tochtstrips en LED-lampen ga je nog een stapje verder. Lees de tips en bereken hoe jij honderden euro's kan besparen!

Goedkoop en makkelijk uitvoerbaar

Of je het nu doet voor het klimaat, voor meer comfort of voor je portemonnee. Deze kleine maatregelen zijn goedkoop en makkelijk uitvoerbaar. Ze leveren al gauw 15% energiebesparing op. De tips om energie te besparen en om in de zomer je huis koel te houden, kunnen je honderden euro’s per jaar besparen.

Energiecoach aan huis aanvragen?

Wil je nog een stapje verder gaan bij het besparen en/of verduurzamen, maar weet je niet hoe? Onze energiecoach komt graag bij je thuis om te kijken wat je verder nog kunt doen. Samen maken jullie een stappenplan waar je zelf mee verder kunt. De coach kan je ook informatie en tips geven over subsidies en financieringsmogelijkheden, zonnepanelen of een warmtepomp.

Lees verder