Lid worden

Lid worden

Wilt u lid worden van Wattnu en bijdragen aan een duurzame, lokale samenleving? Meldt u dan aan als lid van Energiecoöperatie Gooise Meren Wattnu. Voor nieuwe leden is het lidmaatschap tot eind dit jaar gratis. Daarna betaalt u een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- (deze wordt jaarlijks in januari afgeschreven via een automatische incasso¹). U heeft als lid onder meer toegang tot onze energiecoaches en u kunt, als u dat wilt, deelnemen in onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Uw lidmaatschap is jaarlijks opzegbaar.

Naast het lidmaatschap kunt u ook meehelpen in de energiecoöperatie of een extra donatie geven.

Om lid te worden geeft u uw gegevens op via het onderstaande formulier.

Wattnu gebruikt uw gegevens alleen in overeenstemming met onze privacyverklaring. Als u uw lidmaatschap of inschrijving wilt opzeggen of zich wilt afmelden voor het ontvangen van verdere informatie dan kan dat via info@wattnu.org of via de optie ‘afmelden’ onderaan onze emailberichten aan u. Uw gegevens worden dan verwijderd in overeenstemming met onze privacyverklaring.

Ja, ik meld me aan als lid


    NB: ontvangt u geen bevestigingsemail in uw inbox? Check svp uw spambox!

    ¹Als u liever uw contributie overmaakt vragen we u contact op te nemen met ons via info@wattnu.org. We rekenen voor losse overboekingen €3 administratiekosten bovenop de €12 contributie.