Leen een energiedisplay

In veel woningen kan het ‘sluipverbruik’, ongemerkt stroomverbruik, wel 50% van de elektriciteitsrekening zijn! Wil je daar inzicht in en weten hoe je heel gericht op je energieverbruik (gas én elektra) kunt besparen? En heb je een slimme meter (vanaf 2014)? Leen dan één van onze energiedisplays!

Inzicht en bespaar advies

De energiedisplay wordt door een energiecoach voor een periode van ongeveer een maand in huis geplaatst. De energiecoach geeft uitleg en je krijgt er een handig boekje bij. Het apparaat laat op een schermpje precies zien hoe het dagelijkse energieverbruik is opgebouwd. Je kunt meteen zien welke apparaten  heel veel energie verbruiken, zoals je droger of wasmachine. Maar ook apparaten die bijvoorbeeld in de stand-by stand staan en toch energie verbruiken, worden opgespoord. 

De display geeft eveneens inzicht in het gasverbruik door bijvoorbeeld een piek bij het aanslaan van de verwarming of na het nemen van een warme douche. Je krijgt direct inzicht en het motiveert om je gedrag aan te passen! 

Na een maand komt de energiecoach de display weer ophalen, worden de meetgegevens geanalyseerd en krijg je een gericht energie bespaar advies.

Gratis voor Wattnu leden

Een energiedisplay lenen is gratis voor Wattnu leden. 
Het lidmaatschap biedt je naast het lenen van een energiedisplay nog andere voordelen, zoals deelnemen aan onze collectieve zonnestroomprojecten en collectieve inkoopacties. Het lidmaatschap kost slechts € 1,- per maand, startend vanaf het volgend kalenderjaar! 

Aanvragen Energiedisplay

Ik woon in een:
Nieuwsbrief Wattnu
Wilt u ook meteen lid worden van Wattnu en bijdragen aan een duurzame lokale samenleving? Voor een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- heeft u onder meer toegang tot onze energiecoaches aan huis en kunt u, als u dat wilt, deelnemen in onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Het lidmaatschap voor dit jaar is bij deze actie gratis en is daarna jaarlijks opzegbaar.
Lidmaatschap Wattnu