Agressieve marketing gaande

28 september 2023

Steeds meer Wattnu vrijwilligers merken dat isolatie- en zonnepaneelbedrijven de afgelopen weken agressieve marketing inzetten. Telefoontjes en post zijn tot daar aan toe – hoewel soms vervelend – maar enkele aanbieders doen een niet realistisch aanbod of doen zich ten onrechte voor als overheidspartners.

Hulp zonder zonder commercieel belang

Wil je er zeker van zijn dat je advies krijgt, waar géén commercieel motief achter zit? Maak dan eerst een afspraak met een energiecoach van Wattnu. Onze vrijwilligers helpen vanuit hun motivatie om straat- en wijkgenoten te helpen besparen en verduurzamen. De vrijwilligers en Wattnu hebben daar geen commercieel belang bij en Wattnu heeft geen winstoogmerk. Wij zijn er voor en door inwoners.

Vraag hier een energiecoachgesprek aan. Tijdelijk geven we daarbij ook een mooi cadeau weg om nog beter energie te kunnen besparen: de HomeWizard energiemeter!

Gegarandeerd goede leveranciers

Om inwoners te helpen met het vinden van een betrouwbare en vakkundige leverancier, bieden wij samen met andere energiecoöperaties ook collectieve inkoopacties aan. Wij hebben daarvoor bedrijven geselecteerd die aan een aantal criteria voldoen. Wij houden een vinger aan de pols voor de kwaliteit en service die zij leveren. Ook hierbij heeft Wattnu geen commercieel voordeel, oftewel: Wattnu verdient hier niets aan.

Kijk of onze collectieve inkoopacties interessant zijn voor jou op deze pagina.