Aanvragen Energiedisplay

Wil je weten hoe je heel gericht op het jaarlijkse energieverbruik kunt besparen? Wil je ontdekken waar je huis (onnodig) energie verbruikt? Heb je een slimme meter (vanaf 2014)? Vraag dan één van onze energiedisplays in bruikleen aan.

Dit energiedisplay wordt voor een periode van ongeveer een maand in huis geplaatst door de energiecoach. Het apparaat laat op een scherm precies zien hoe het dagelijkse energieverbruik is opgebouwd. In veel woningen kan het ‘sluipverbruik’ wel 50% van de elektriciteitsrekening zijn! Dat is bijna €350 per jaar! Je kunt goed zien welke apparaten in je huis heel veel energie in een korte tijd verbruiken, zoals je droger of wasmachine. Apparaten die bijvoorbeeld in de stand-by staan en onopgemerkt energie verbruiken worden opgespoord. Je ontvangt er een handig boekje met duidelijke uitleg bij.

Na een maand komt de energiecoach de display weer ophalen en worden de meetgegevens geanalyseerd. Je krijgt hierdoor een heel gericht energie bespaaradvies.

Vanaf begin augustus 2021 starten de energiecoaches met het plaatsen van de displays uit ons roulatiesysteem op volgorde van binnenkomst van de aanvragen. Het kan daarom even duren voordat je aan de beurt bent, we houden je op de hoogte. Bij de plaatsing vragen we een borg van 20 Euro, die je weer terugkrijgt tijdens de 2e afspraak.

Meld je hieronder aan voor onze Energiedisplay-wachtlijst 2021-2022 en ontdek waar je huis (onnodig) energie verbruikt!

Wanneer onze vrijwilligers in een woning moeten zijn, handelen zij volgens het coronaprotocol voor energiecoaches.

Disclaimer

    Ik woon in een eigen woningIk woon in een huurwoning van een woningcorporatie    Ik wil op de hoogte gehouden wordenIk wil niet op de hoogte gehouden worden

    Voor meer informatie over de lopende projecten van Wattnu, kijk op www.wattnu.org. Voor een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- heeft u onder meer toegang tot onze energiecoaches aan huis en kunt u, als u dat wilt, deelnemen aan onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Het lidmaatschap voor dit jaar is bij deze actie gratis en is daarna jaarlijks opzegbaar.    NB: ontvangt je geen bevestigingsemail in je inbox? Check svp je spambox!