Het aantal medebewoners dat al op deze pagina was: 2926

Waarom ik ‘m op 60 zet?

“Ik wist niet dat de meeste cv-ketels standaard tussen de 70 en 90° C staan ingesteld. Door het verwarmingswater in mijn cv-ketel op 60° te zetten, bespaar ik nu flink op mijn gasverbruik. Voor de douche maakt dat niets uit, dat is een ander circuit. Goed voor het milieu en m’n energierekening!”

Hoe ik ‘m op 60 zet?

“De cv-ketelleveranciers hebben samen met urgenda korte instructievideo’s voor bijna ieder type cv-ketel gemaakt, zodat iedereen het makkelijk zelf kan doen. Klik hier voor instructievideo’s en de antwoorden op veel gestelde vragen. Als het bij echt koud weer te lang duurt voor het lekker warm wordt in huis, zet ik de cv-keteltemperatuur gewoon even iets hoger. En natuurlijk lager als het straks buiten minder koud is. Ik weet nu waar de knop zit!”

Vragen? Kans maken?

We zijn heel benieuwd naar jouw ZET’MOP60-ervaring. Laat het ons weten en maak kans op 1 van de 10 klaar-voor-de-winter-pakketten t.w.v. € 100. Mail je vraag en/of ZET’MOP60-ervaring (liefst met foto) naar energiecoach@wattnu.org.

BENIEUWD NAAR DE ERVARINGEN VAN MEDEBEWONERS? Klik hier.

Barbara Boudewijnse (Gooise Meren) en Miel Janssen (Wattnu) presenteren de nieuwe poster van de Zet 'm op 60 actie.

Meer energie besparen?

Energiecoöperatie Wattnu ondersteunt inwoners van Gooise Meren belangeloos op vele manieren. Meld je hieronder vrijblijvend aan voor:  Om spam te voorkomen vragen we je de
  onderstaande code over te typen.

  captcha

  NB: ontvangt je geen bevestigingsemail in je inbox? Check svp je spambox!

  Nog meer voor Wattnu leden

  Leden van Wattnu kunnen gebruik maken van nog meer interessante diensten, zoals:

  • Een warmtescan van je huis om het warmteverlies op te sporen. Klik hier
  • Collectieve inkoopacties isolatie, glas en zonnepanelen. Klik hier

  Meer weten? Kijk op de homepage van Wattnu voor nog veel meer informatie! Wil je meteen lid worden van Wattnu? Meld je dan hier aan!