Wattnu organiseert de inkoopacties samen met de andere energiecoöperaties in onze regio. Zo heb je nog meer voordeel. Wat kun je via deze collectieve inkoopactie laten doen? - Isolatiemaatregelen van dak, spouwmuren, vloer/bodem isolatie - Groen sedum dak - Zonnepanelen

Hoe ziet een inkoopactie er uit?

Naast bodem, vloer en spouwmuurisolatie hebben we dit jaar ook de mogelijkheid de zolder te laten isoleren. Omdat er veel variatie in zolders is, hebben we voor deze isolatie een richtprijs kunnen bedingen; voor vloer, bodem en spouwmuren zijn er vaste prijzen per m2.

Goed geïsoleerde ramen zorgen niet alleen voor een lagere energierekening, maar zeker ook voor meer comfort in je huis. Door de schaarste aan materialen en mankracht kunnen wij je op dit moment voor dubbel glas helaas géén aanbod doen.

Dit jaar is het ook mogelijk een sedumdak met korting te kopen. Vooral in de zomer isoleert zo’n dak en het kan meer regenwater opnemen. Sedum kan ook gecombineerd worden met zonnepanelen.

Hoe lang duurt deze actie?

De inkoopactie duurt tot eind maart 2023.

Wat doet Wattnu voor mij?

Deelnemen aan een collectieve inkoopactie levert financieel voordeel op: samen krijg je een betere prijs dan alleen. Daarnaast ontzorgen we je. Je hoeft niet meer op zoek naar een betrouwbare leverancier, niet meer te onderhandelen, je weet wat je krijgt. De geselecteerde bedrijven leveren namelijk een goede prijs-kwaliteit, zijn gecertificeerd, financieel stabiel, bieden gegarandeerde nazorg en, heel belangrijk, pakken de aanvraag goed op, binnen de afgesproken doorlooptijden.