Hulp voor bedrijven?

Heb je plannen om je bedrijf te verduurzamen? We helpen je graag. Met een duurzaam bedrijf bespaar je niet alleen op kosten, maar voeg je ook waarde toe aan je imago. Bedrijven worden steeds vaker mede geselecteerd op duurzaamheid. Verantwoordelijkheid nemen wordt gewaardeerd. Ook is duurzaamheid steeds vaker een eis in de aanbesteding.

1000-daken project

Eén van de mogelijkheden is om uw dak aan te melden bij het 1000- daken project. Voor de daken groter dan 250 m² ondersteunen en ontzorgen wij de eigenaar of huurder volledig bij de voorstudie en eventuele subsidieaanvraag. U als dakeigenaar kan zelf eigenaar worden van de zonnestroominstallatie, maar uw dak kan ook (deels) aan Wattnu ter beschikking gesteld worden, waarbij Wattnu de installaties met behulp van bewonersparticipaties realiseert en beheert. Vele ondernemers gingen u al voor. U kan uw dak aanmelden bij het 1000-daken project middels middels onderstaande link


1000-daken project

Meer informatie?

Wattnu begeleidt het volledige project. Meer weten of uw dak aanmelden? Stuur een email naar 1000daken@wattnu.org of kijk op de project-pagina.

Lees verder