Energiebesparing is een win-win situatie. Of u het nu doet voor het klimaat, het comfort en/of uw portemonnee. Kleine maatregelen: goedkoop en makkelijk uitvoerbaar. Denk aan radiatorfolie, tochtstrippen en LED-lampen. In samenwerking met de gemeente, biedt energiecoöperatie Wattnu* huurders en huiseigenaren in Gooise Meren een waardebon van €50 aan, te besteden aan energiebesparende producten. Daarnaast krijgen aanvragers ook tips om het huis nòg energiezuiniger te maken. Er zijn een beperkt aantal waardebonnen beschikbaar, vul daarom snel het aanmeldformulier in. 

Wattnu stuurt u vervolgens per mail de tips en waardebon toe. Per adres in Gooise Meren kan één waardebon worden aangevraagd.

                         

* Wattnu is een coöperatie van en door leden, heeft geen winstoogmerk of commerciële belangen en steunt inwoners van Gooise Meren bij kleine en grote maatregelen voor energiebesparing.

Ja, ik wil graag de gratis tips en waardebon van €50 voor energiebesparing.

    Ik woon in een eigen woningIk woon in een huurwoning van een woningcorporatie
    RadiatorfolieTochtstripsLED-lampenAnders, namelijk:

    Ik wil een online energiecoachgesprekIk wil geen online energiecoachgesprek

    Ik wil op de hoogte gehouden wordenIk wil niet op de hoogte gehouden worden

    Voor meer informatie over de lopende projecten van Wattnu, kijk op www.wattnu.org. Wilt u ook meteen lid worden van Wattnu en bijdragen aan een duurzame lokale samenleving? Voor een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- heeft u onder meer toegang tot onze energiecoaches aan huis en kunt u, als u dat wilt, deelnemen aan onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Het lidmaatschap voor dit jaar is bij deze actie gratis en is daarna jaarlijks opzegbaar.