Inkoopacties

Wattnu organiseert regelmatig inkoopacties om bewoners te ondersteunen en te ontzorgen bij het nemen van duurzaamheidsmaatregelen. Per inkoopactie wordt op professionele wijze bij voorkeur een lokale leverancier geselecteerd. Bij deze selectie wordt naar diverse criteria gekeken waaronder het product, de organisatie, de prijs en de kwaliteit. Door deel te nemen aan een collectieve inkoopactie van Wattnu ontvangt u een kwalitatief goed product tegen een scherpe prijs, én u wordt ontzorgd gedurende het gehele traject.

De volgende collectieve inkoopacties zijn nu gaande of staan gepland:

  • Zonnepanelen op eigen woning – 1 mrt 2021 t/m 28 feb 2022: Wattnu organiseert deze actie samen met Energie Verbonden. Ook dit jaar is het mogelijk gezamenlijk zonnepanelen in te kopen. Ook als u al panelen heeft liggen maar wilt uitbreiden is dit interessant. Er zijn 2 leveranciers geselecteerd, waardoor u keuze heeft. Ook bestaat er voor het eerst de mogelijkheid de panelen niet aan te schaffen maar te huren. Wat u ook kiest: wij ontzorgen u! Meer informatie? Natuurlijk is er een goede brochure beschikbaar. U weet het al en u wilt direct inschrijven? Ga naar: https://collectieveinkoop.energieverbonden.nl/actie-zonnepanelen/
  • Isolatiemaatregelen – 1 mrt 2021 t/m 28 feb 2022: De collectieve inkoopactie loopt van 1 maart 2021 t/m 28 februari 2022 en geldt voor bodem, vloer, spouw en ramen. Wattnu organiseert deze inkoopactie in samenwerking met Energie Verbonden, het samenwerkingsverband van energiecoöperaties in de regio Gooi en Vechtstreek. Doel is om bewoners te ondersteunen en te ontzorgen bij het nemen van duurzaamheidsmaatregelen. Er zijn meer leveranciers met diverse producten geselecteerd. Uitgangspunten: kwalitatief goede producten, juiste certificering en garanties, eigen uitvoeringsteam en een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dakisolatie valt niet onder de collectieve inkoopactie (ieder dak is weer anders), maar de gekozen leveranciers kunnen desgewenst een offerte op maat voor u maken. Meer informatie over de isolatiemaatregelen is te vinden op de pagina Documenten. Onze energiecoaches kunnen onafhankelijk advies en ondersteuning bieden tijdens het gehele proces.
    Als lid van Wattnu kunt u zich geheel vrijblijvend aanmelden voor deelname aan de collectieve inkoopactie via deze link. Daarnaast kunt u hier informatie over de ISDE-subsidie vinden, en via deze link informatie over de energiebespaarlening.
  • Het glasproject in Naarden Vesting – 15 jan t/m 15 feb 2021: Bewonersinitiatief Naarden Vesting Duurzaam Monument organiseert het glasproject Naarden Vesting waarbij bewoners samen met glasleverancier de Glazen Swaan de beglazing van woningen in Naarden Vesting vervangen. Op 26 januari a.s. vindt er een digitale informatieavond plaats over dit project, waarvan u hier de brochure kunt vinden. Als lid van Wattnu kunt u zich via deze link geheel vrijblijvend inschrijven voor deelname aan dit project.