Glasproject Naarden Vesting

Het glasproject Naarden Vesting wordt vormgegeven door het glasteam Naarden Vesting Duurzaam Monument (NVDM) en werkt hierbij nauw samen met energiecoöperatie Wattnu. Het glasproject heeft tot doel om gezamenlijk de beglazing van woningen in Naarden Vesting te vervangen door isolatiebeglazing die past bij de bouwstijl en uitstraling van monumenten en panden in beschermd stadsgezicht. Meer informatie over dit project is te vinden in de brochure.

Gedurende de periode van 15 januari tot en met 15 februari 2021 kon men zich geheel vrijblijvend inschrijven voor deelname aan dit project via het onderstaande formulier. Deze inschrijfperiode is uitgebreid tot en met 31 maart.

Inmiddels is het Glasproject een pilot van de gemeente Gooise Meren. Daarin krijgen vestingbewoners van niet-monumenten die isolerende beglazing willen de mogelijkheid deze aan te schaffen ZONDER vergunning aan te vragen bij de gemeente Gooise Meren. Daartoe zijn 2 typen glas geselecteerd: monumentenglas en Fineo, geleverd door onze partner de Glazen Swaan.

Voorwaarde is dat u zich uiterlijk 31 maart aanmeldt voor het glasproject (klik hier). Dat scheelt dus tijd en geld. Dit is een unieke kans!

Uw gegevens worden doorgezet naar de Glazen Swaan. Zij nemen binnen een aantal dagen contact met u op om een afspraak te maken voor een woningopname. Uiteraard is de offerte die u ontvangt geheel vrijblijvend.

Op 26 januari 2021 vond er een digitale informatieavond plaats over deze actie. Klik hier voor de presentatie.

Als u de coöperatieve gedachte van Energiecoöperatie Gooise Meren Wattnu wilt ondersteunen kunt u lid worden van Wattnu. De kosten bedragen €12 per jaar.

Voor meer informatie over dit project kunt u ook contact opnemen met:

Clara Thomas: cthomas@ziggo.nl
Clementine Niermans: c.niermans@xs4all.nl