Energiespreekuur in buurtcentrum De Plataan wegens succes verlengd!

Energiecoaches van Wattnu verzorgen – na het succes in december en januari – ook op de woensdagen in februari van 14-16 uur het Energiespreekuur* in het multifunctionele buurtcentrum De Plataan op de Majoor Kampsstraat 3 in Naarden. De vrijwillige E-coaches geven desgewenst uitleg over de mogelijkheden van kleine en grotere energiebesparende maatregelen. Ook kunnen ze meer vertellen meer over diensten van Wattnu, zoals energiecoaching, de energiedisplays in bruikleen om o.a. energieslurpers op te speuren, het laten maken van een warmtescan van uw huis en de collectieve inkoopacties op gebied van isolatie en zonnepanelen.

Inwoners van Gooise Meren kunnen zich bij de energiecoaches melden voor een gratis tasje met energiebesparende tips en producten**. Alle activiteiten zijn volgens de actuele RIVM-richtlijnen. Heeft u de smaak te pakken gekregen wat betreft energie besparen? Via www.wattnu.org/waardebon kunt u ook nog een bon aanvragen, waarmee u in de digitale webwinkel energiebesparende producten t.w.v. 50 Euro mag uitzoeken.

* Het energiespreekuur is i.s.m.  energiecoöperatie Wattnu, buurtplatform Keverdijk, Versa Welzijn, Bibliotheek Naarden en de Schakel.
** De acties zijn mogelijk gemaakt dankzij subsidie van het Rijk i.s.m. de gemeente en geldt zolang de voorraad strekt en is voor bewoners van GM. Per adres/bewoner kan men eenmaal energiebesparende producten krijgen. Voor meer info over lopende projecten van Wattnu kijk op www.wattnu.org