Bespaartips op maat

Hoeveel energie je kunt besparen wordt in belangrijke mate bepaald door de bouwkundige staat van je huis. Belangrijk zijn het bouwjaar en welke energiebesparende voorzieningen al zijn aangebracht. Een energiecoach van Wattnu kan samen met jou bekijken wat in jouw situatie en woning mogelijk is.

Energiecoachgesprek aan huis

Wil je weten hoe je energie kunt besparen? Vraag dan een energiecoachgesprek aan. Een enthousiaste en goed geïnformeerde energiecoach van Wattnu komt graag bij je thuis om te kijken met welke kleine maatregelen zoals tochtstrips, radiatorfolie en gedrag jouw energierekening omlaag kan. Ook kan de energiecoach meer vertellen over grotere isolatie-maatregelen, zonnepanelen of een warmtepomp,
Lees verder

Tips voor het isoleren, per bouwperiode

Wil je gaan isoleren? Dan is een goede voorbereiding heel belangrijk. Ieder huis is anders en ook de periode waarin je huis is gebouwd, bepaalt welke aandachtspunten er zijn.
Lees verder

Inkoopacties

Wattnu organiseert de inkoopacties samen met de andere energiecoöperaties in onze regio. Samen bedingen we nog meer voordeel. De inkoopacties zijn er onder meer voor verschillende grote isolatiemaatregelen, voor een groen sedum dak en voor zonnepanelen. In het blok 'Lopende inkoopacties' vind je een actueel overzicht.
Lees verder