Isolatie

Wat is er mogelijk?

Isoleren betekent meer comfort, een lagere energierekening en een bijdrage aan een beter milieu. Bij de isolatie van je huis heb je veel mogelijkheden, afhankelijk van je huis en je wensen. Wij helpen graag bij het maken van een goede keuze.

Bij de collectieve inkoopactie wordt de isolatie door de vakman aangebracht. Dit is een voorwaarde voor de subsidie en zorgt daarnaast voor kwaliteit en garantie. De subsidiebedragen zijn met ingang van dit jaar verhoogd. Hier lees je meer over de financiële kant van isoleren.

In onze brochure kun je meer lezen over de mogelijkheden. Op voorlichtingsavonden gaan we er dieper op in. De presentatie van de avond over zonnepanelen en sedumdak vind je hier. De presentatie over isolatiemaatregelen en sedumdak staat hier.  Op de website van Energie Verbonden kun je nog meer lezen. Liever een advies op basis van je huis en je wensen? Vraag dan een gesprek aan met een van de energiecoaches van Wattnu.

Wat valt onder de collectieve inkoop?

Naast bodem, vloer en spouwmuurisolatie hebben we dit jaar ook de mogelijkheid de zolder te laten isoleren. Omdat er veel variatie in zolders is, hebben we voor deze isolatie een richtprijs kunnen bedingen; voor vloer, bodem en spouwmuren zijn er vaste prijzen per m2.

Goed geïsoleerde ramen zorgen niet alleen voor een lagere energierekening, maar zeker ook voor meer comfort in je huis. Door de schaarste aan materialen en mankracht kunnen wij je op dit moment voor dubbel glas helaas géén aanbod doen.

Dit jaar is het ook mogelijk een sedumdak met korting te kopen. Vooral in de zomer isoleert zo’n dak en het kan meer regen opnemen. Sedum kan ook gecombineerd worden met zonnepanelen.

Hoe lang duurt deze actie?

De inkoopactie duurt tot 28 februari 2023. De prijzen liggen in ieder geval vast tot september 2022.

Meer weten?

Brochure collectieve inkoop isolatie

Brochure collectieve inkoop zonnepanelen

Brochure sedumdak

Presentatie informatieavond maart isolatie en sedumdak

Presentatie informatieavond maart zonnepanelen en sedumdak

Meedoen?

Als je je wilt inschrijven kan dat via deze link.