Collectieve inkoopacties zonnepanelen en isolatie

Meer woonplezier en een lagere energierekening: klinkt toch te mooi om waar te zijn?

Welke isolatiemogelijkheden zijn er? Dubbelglas, spouwmuur isolatie, vloerisolatie? Wat is eigenlijk het verschil tussen bodemisolatie en vloerisolatie? Kan een houten vloer geïsoleerd worden of  krijg je houtrot? Waar moet ik aan denken als ik ga isoleren? Wat kan er?  Wat is slim?

Is mijn dak geschikt voor het plaatsen van zonnepanelen en wat levert het op?  Waar haal ik het geld vandaan? Zijn er subsidiemogelijkheden?

Deze en veel andere vragen zijn beantwoord op de goed bezochte voorlichtingsavonden in oktober. U kunt de informatie over de inkoop van isolatie hier teruglezen, en de informatie over zonnepanelen hier.

Wattnu organiseert regelmatig inkoopacties om bewoners te ondersteunen en te ontzorgen bij het nemen van duurzaamheidsmaatregelen. Per inkoopactie wordt op professionele wijze bij voorkeur een lokale leverancier geselecteerd. Bij deze selectie wordt naar diverse criteria gekeken waaronder het product, de organisatie, de prijs en de kwaliteit. Door deel te nemen aan een collectieve inkoopactie van Wattnu ontvangt u een kwalitatief goed product tegen een scherpe prijs, én u wordt ontzorgd gedurende het gehele traject. Voor meer informatie kijk op onze pagina Inkoopacties.