Buurt Energieklusdagen op 23 en 26 juni 2021

Woont u in de Westereng, Middeneng Oost of West in Bussum?

Kom dan langs tijdens de door Wattnu georganiseerde Buurt Energieklusdagen. Tijdens deze dagen helpen de vrijwillige energiecoaches van Wattnu* inwoners van deze wijken graag. Zij geven gratis producten en tips hoe het huis koel te houden in de zomer en welke kleine energiebesparende maatregelen er in huis te nemen zijn.

Als de warme dagen in juni een voorproefje zijn van een warme zomer, is het goed om nu na te denken hoe we op een energiezuinige manier onze huizen koel kunnen houden. Wist u dat u met een paar kleine maatregelen zelf ook al veel energie kunt besparen in uw woning? Er zijn gratis energiebesparende producten te halen. Zoals een ventilator, LED lampen, radiatorfolie of een waterbesparende douchekop. Energieklussers zijn aanwezig om desgewenst direct te helpen bij het toepassen van deze producten. Tijdens de klusdagen zijn de algemeen geldende richtlijnen van de RIVM van toepassing. Er wordt voldoende afstand gehouden en er zijn desinfecteermiddelen aanwezig. Bewoners die niet bij de Buurt Energieklusdagen kunnen zijn en andere inwoners van Gooise Meren kunnen een waardebon aanvragen t.w.v. 50 Euro via www.wattnu.org/waardebon. Voor komend jaar heeft Wattnu nog meer Buurt Energieklusdagen in de planning staan.

Voor wie: bewoners Westereng, Middeneng Oost en West
Wanneer: woensdag 23 en zaterdag 26 juni, tussen 12 -17 uur
Waar: groenstrook hoek Laarderweg / Prinses Margrietplantsoen (tegenover de bloemenstal)

* Deze bijzondere actie is mogelijk gemaakt dankzij een subsidie van het Rijk i.s.m. gemeente Gooise Meren. Het gratis verstrekken van energiebesparende producten geldt zolang de voorraad strekt en is alleen bedoeld voor bewoners van Gooise Meren. Per adres/bewoner kan men éénmaal energiebesparende producten krijgen. Voor meer informatie over lopende projecten van Wattnu, de voorwaarden van de actie en/of hun privacybeleid, kijk op www.wattnu.org.