Wattnu Bijeenkomsten

10 april 2023

Wattnu organiseert regelmatig bijeenkomsten om bewoners te ondersteunen bij het besparen of het opwekken van energie. Zoals Bespaar Bijeenkomsten, informatieavonden over isoleren, of over zonnepanelen. Kijk hieronder voor de aankomende bijeenkomsten en reserveer meteen een plek!

Informatieavonden Alles over isoleren

De lente is begonnen, dus waarom nog aan de slag met energie besparen? Juist door nú actie te ondernemen, zorg je ervoor dat je huis op tijd 'winterklaar' is en je energie bespaart zonder in de kou te hoeven zitten. 

Tijdens deze avonden krijgen bewoners informatie over maatregelen die zij zélf kunnen ondernemen, maar ook over grotere energie besparende maatregelen, over zonnepanelen, warmtepompen, subsidies en collectieve inkoopmogelijkheden via Wattnu. Heel veel interessante onderwerpen dus én de mogelijkheid om vragen te stellen aan de energiecoaches van Wattnu. Reserveer een plek via onderstaand formulier!

 • Woensdag 10 mei, ONS, Muiderberg
 • Maandag 15 mei, de Kazerne, Muiden
 • Dinsdag 16 mei, Bibliotheek Bussum
 • Maandag 22 mei, De Uit-Wijk, Bussum
 • Dinsdag 30 mei, deMess, Naarden Vesting
 • Donderdag 1 juni, De Plataan, Naarden

  Inloop 19.30 uur | start 20.00 uur| duur: ca 1,5 uur.

Bewonersavond Verkenning Krijgsman Muiden Aardgasvrij

In september 2022 is op initiatief van een aantal bewoners van de Krijgsman in samenwerking met de gemeente Gooise Meren en Energiecoöperatie Wattnu een verkenning gestart om te onderzoeken hoe de wijk de Krijgsman aardgasvrij zouden kunnen worden gemaakt.

Er zijn twee bewonersavonden geweest en de bewoners hebben een vragenlijst ontvangen om een idee te krijgen van wat er leeft in de wijk. Er is onderzocht wat de technische mogelijkheden zijn per type woning in de wijk.

Op 10 mei a.s. is er weer een bewonersavond. Tijdens deze avond worden de resultaten van de vragenlijst gedeeld, worden de verschillende mogelijkheden voor de wijk toegelicht en vervolgstappen besproken. Ben je bewoner en wil je meedenken en meepraten over de duurzame toekomst van je eigen wijk? Meld je dan aan voor de bewonersavond op 10 mei a.s. via het onderstaand formulier! De avond is ook via een livestream te volgen. Klik hier onder voor de livestream.

Datum: woensdag 10 mei 2023, van 20.00 uur tot circa 22.00 uur - inloop vanaf 19.30 uur

Locatie: Informatiehuis | De Krijgsman Muiden (Ketelhuis) Kruitpad 14

Krijgsman livestream

Aanmelden informatiebijeenkomst

Nieuwsbrief Wattnu

Maandelijks: Energiespreekuur Repair Café

In Bussum, Naarden én in Muiden vindt elke maand het 'Repair Café' plaats. Een geweldig initiatief waar je gratis spullen kunt laten repareren: van gaatjes in kleding en in knuffels tot het repareren van een defect elektrisch apparaat, een fiets of een meubel. Tijdens het Repair Café is er ook een energiecoach van Wattnu aanwezig die je vragen over energie besparen kan beantwoorden en goede tips kan geven over isolatiemaatregelen.

 • Repair Café Naarden: elke 1e zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in de Plataan, Majoor Kampsstraat 3.
 • Repair Café Bussum: elke 2e zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in het Denksportcentrum Bussum, Nieuwe Englaan 6.
 • Repair Café Muiden: elke laatste zaterdag van de maand van 10.00 tot 12.00 uur in het Kwetternest, C. Huygenslaan 1a.