Wilt u weten welke kleine maatregelen u zelf kunt nemen om uw huis energiezuiniger te maken? Meld u dan aan voor een gratis energiegesprek. Eén van onze vrijwillige energiecoaches neemt dan contact met u op via een videogesprek of per telefoon om u te informeren over de besparingsmogelijkheden. Na dit gesprek krijgt u ook een waardebon van €50 opgestuurd, te besteden in de Energiebespaarshop. Deze actie is alleen voor inwoners van Gooise Meren en wordt mogelijk gemaakt in samenwerking met de Gemeente Gooise Meren en de woningcorporaties.

Bent u ook geïnteresseerd in grotere maatregelen zoals isolatie of zonnepanelen dan kan in overleg met de energiecoach een vervolgafspraak bij u thuis gemaakt worden. Daarvoor is het wel nodig dat u lid bent van Wattnu.

Disclaimer

Ja, ik meld me aan voor een gratis online energiegesprek met €50 waardebon.

    Ik woon in een eigen woningIk woon in een huurwoning van een woningcorporatie    Ik wil op de hoogte gehouden wordenIk wil niet op de hoogte gehouden worden

    Wilt u ook meteen lid worden van Wattnu en bijdragen aan een duurzame lokale samenleving? Voor een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- heeft u onder meer toegang tot onze energiecoaches aan huis en kunt u, als u dat wilt, deelnemen in onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Het lidmaatschap voor dit jaar is bij deze actie gratis en is daarna jaarlijks opzegbaar.    NB: ontvangt u geen bevestigingsemail in uw inbox? Check svp uw spambox!