Meld je aan voor onze quickscan-wachtlijst en ontdek waar je huis warmte verliest

Energie besparen begint onder andere bij het onderzoeken of je huis wellicht onnodig warmte verliest via warmtelekken en koudebruggen. Deze kunnen worden opgespoord met de warmtebeeldcamera in de maanden dat het voldoende koud is. Er is namelijk een verschil nodig tussen binnen- en buitentemperatuur om goede foto’s te kunnen maken. Aan de hand van de warmtebeelden kun je maatregelen nemen, zoals isoleren en kieren en naden dichten of tochtstrippen monteren. Energie besparen door minder tocht en minder warmteverlies en daarmee meer comfort in huis!

Leden van Wattnu kunnen zo’n quickscan het hele jaar door kosteloos aanvragen. Zodra het weer wat kouder wordt laat Wattnu hen weten dat er een energiecoach langskomt. Bij deze actie is het lidmaatschap van energiecoöperatie Wattnu voor dit jaar gratis. Daarna kost het lidmaatschap €1 per maand en is jaarlijks opzegbaar.

Speciaal getrainde energiecoaches van Wattnu komen op afspraak met een infraroodcamera warmtebeelden maken van de buitengevels van de woning. Vervolgens ontvang je per email een kort verslag en de beelden. Wanneer deze buitenopnames aanleiding geven tot verder onderzoek, een analyse van koudelekken of vochtplekken in je woning, dan kun je je aanmelden voor een uitgebreide infraroodscan in je woning. Deze scan is alleen voor leden en wordt deels gesubsidieerd.

Meld je hieronder aan voor onze quickscan-wachtlijst 2022-2023 en ontdek zodra het weer kouder wordt waar je huis warmte verliest!

Wanneer onze vrijwilligers in een woning moeten zijn, handelen zij volgens het coronaprotocol voor energiecoaches.

Disclaimer

    Ik woon in een eigen woningIk woon in een huurwoning van een woningcorporatie    Ik wil op de hoogte gehouden wordenIk wil niet op de hoogte gehouden worden

    Voor meer informatie over de lopende projecten van Wattnu, kijk op www.wattnu.org. Voor een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- heeft u onder meer toegang tot onze energiecoaches aan huis en kunt u, als u dat wilt, deelnemen aan onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Het lidmaatschap voor dit jaar is bij deze actie gratis en is daarna jaarlijks opzegbaar.    NB: ontvangt je geen bevestigingsemail in je inbox? Check svp je spambox!