Aanmelden glasproject Naarden Vesting

Het glasproject heeft tot doel om gezamenlijk de beglazing van woningen in Naarden Vesting te vervangen voor isolatiebeglazing dat past bij de bouwstijl en uitstraling van monumenten en panden in beschermd stadsgezicht. Meer informatie over dit project is te vinden in de brochure.

Gedurende de periode van 15 januari tot en met 15 februari 2021 kunt u zich geheel vrijblijvend inschrijven voor deelname aan dit project via het onderstaande formulier. Uw gegevens worden doorgezet naar glasleverancier de Glazen Swaan Groenpand. De Glazen Swaan neemt binnen een aantal dagen contact met u op om een afspraak te maken voor een woningopname.

Op 26 januari 2021 was er een digitale informatieavond plaats over deze actie. Klik hier voor de presentatie.

Het glasproject wordt vormgegeven door het glasteam Naarden Vesting Duurzaam Monument en werkt hierbij nauw samen met energiecoöperatie Wattnu. Als u de coöperatieve gedachte van Wattnu wilt ondersteunen kunt u lid worden van Energiecoöperatie Gooise Meren Wattnu. De kosten bedragen €12 per jaar.

Voor meer informatie over dit project kunt u ook contact opnemen met:

Clara Thomas: cthomas@ziggo.nl
Clementine Niermans: c.niermans@xs4all.nl


    JaNee
    Ik wil op de hoogte gehouden wordenIk wil niet op de hoogte gehouden worden

    Wilt u ook meteen lid worden van Wattnu en bijdragen aan een duurzame lokale samenleving? Voor een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- heeft u onder meer toegang tot onze energiecoaches aan huis en kunt u, als u dat wilt, deelnemen in onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Het lidmaatschap voor dit jaar is gratis en is daarna jaarlijks opzegbaar.    NB: ontvangt u geen bevestigingsemail in uw inbox? Check svp uw spambox!