Aanvragen telefonisch energiecoachgesprek

Wil je weten welke kleine maatregelen je zelf kunt nemen om je huis energiezuiniger te maken? Meld je dan aan voor een gratis energiegesprek. Eén van onze vrijwillige energiecoaches neemt dan contact met je per telefoon of per email om je te informeren over de besparingsmogelijkheden. 

Ben je ook geïnteresseerd in grotere maatregelen zoals isolatie of zonnepanelen dan kan in overleg met de energiecoach een vervolgafspraak bij je thuis gemaakt worden. Daarvoor is het wel nodig dat je lid bent van Wattnu.

Disclaimer

Ja, ik meld me aan voor een gratis telefonisch energiegesprek.

    Ik woon in een eigen woningIk woon in een huurwoning van een woningcorporatie    Ik wil op de hoogte gehouden wordenIk wil niet op de hoogte gehouden worden

    Wilt u ook meteen lid worden van Wattnu en bijdragen aan een duurzame lokale samenleving? Voor een jaarlijkse bijdrage van EUR 12,- heeft u onder meer toegang tot onze energiecoaches aan huis en kunt u, als u dat wilt, deelnemen in onze collectieve zonnestroomprojecten en inkoopacties. Het lidmaatschap voor dit jaar is bij deze actie gratis en is daarna jaarlijks opzegbaar.    NB: ontvangt u geen bevestigingsemail in uw inbox? Check svp uw spambox!